Appartamento
Groningen

Klant:Particulier
Locatie:Groningen
Omvang:35 m2

Appartamento
Groningen

Een bovenwoning in het zuiden van de stad Groningen wordt getransformeerd naar een moderne loft voor de nieuwe bewoners. De nieuwe situatie voorziet in een heldere, lichte woonkeuken die als één geheel ontworpen is. De verbinding met buiten is vergroot om het wonen binnen soepel over te laten gaan in wonen buiten. Een nieuw kozijn met glazen deuren zorgt voor een nieuwe overgang tussen de woonkeuken en de buitenruimte op het dakterras. De opening biedt vanuit de hele ruimte op een nieuwe manier zicht op het eigen dakterras. Op deze plek zal er in de toekomst in overvloed licht de woning binnen vallen met een raam op een plek die de privacy niet verminderd. 

 

Appartamento
Groningen

Klant:Particulier
Locatie:Groningen
Omvang:35 m2
DEF
ONT

Het Definitief Ontwerp

SCH
ONTW

Het Schets Ontwerp