De bestaande woning aan een oude uitvalsweg in Groningen hebben we opgewaardeerd en uitgebouwd. De woning wordt beter geïsoleerd en volledig ingepakt. De woning is ontworpen voor een gezin op basis van ruimtelijke, esthetische en financiële wensen. Het is een no-nonsense verbouwing waarin meer wooncomfort en karakter aan de woning wordt gegeven. De leefruimte op de begane grond wordt uitgebreid met een tuingerichte leefkeuken met overhoekse schuifpuien. De open hoek geeft een aanvullende woonbeleving met een mooie oriëntatie op de tuin en avondzon, volledig naar de wens van de familie. In de vernieuwde plattegrond zijn ze altijd bij elkaar en kunnen toch afzonderlijk doen wat ze willen. De openingen in de gevel zijn als bestaand en voor iedere ruimte specifiek; zonlicht, uitzicht en privacy. Het casco van de bestaande woning is zoveel mogelijk behouden. De buitenschil is volledig geïsoleerd en het dak en de gevel zijn opnieuwd gekleed en de kozijnen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met driedubbel gras. Het oude, rode metselwerk is verborgen achter een zwarte houten gevel. De uitbreiding van de woning is uitgevoerd met onbehandeld en vergrijzend hout.

Exterieur

Interieur