mHome is ons verantwoorde en duurzame antwoord op het groeiende woningtekort in Nederland. Het is een demontabel, modulair en circulair woningbouwsysteem van geprefabriceerde modules. Het dampopen bouwsysteem met uitsluitende natuurlijke en ademende materialen en royale gevelopeningen zorgt voor een gezonde leefomgeving met een hoog wooncomfort voor de bewoners. 

 

Als Lego-stenen kunnen de modules worden gecombineerd. De afmetingen van de modules kunnen variëren, op die manier hebben we een flexibel antwoord op  voortdurend veranderende huisvestingsvraagstukken. Één zelfstandige units kan gebruikt worden als micro-woning en meerdere modules kunnen worden samengesteld tot verschillende woonvormen als; starterswoningen, zorgwoningen, vrijstaande bungalows, rijwoningen of appartementengebouwen. Net als bij Lego kunnen de bouwstenen worden ontkoppelt en in andere configuraties op een andere locatie opnieuw worden gebruikt.

 

mHome is zowel een dienst als een product. Een product dat wij zelf maken en monteren op locatie. De eenheden worden in onze eigen productiehal geproduceerd onder ideale bouwomstandigheden. De montage op de kavel is eenvoudig en snel. De kwantiteit en kwaliteit hebben we hierdoor volledig zelf in de hand.

 

 

Duurzaamheid en ecologie

Het mHome woningbouwsysteem is ontwikkeld samen met diverse ingenieurs, duurzame bouwers, groene ontwikkelaars en de architecten van vector-i. Allemaal met de wil om kwalitatief hoogwaardige, gezonde, energiezuinige en duurzame woningbouw te realiseren. De natuurlijke bouwmaterialen kunnen bovendien grote hoeveelheden CO₂ opslaan. Wij bieden onze klanten één heldere totaaloplossing; van ontwerp tot realisatie en van belegging tot beheer. Er kunnen standaard of unieke modules worden ontworpen en geleverd aan particulieren, corporaties, beleggers en zorginstellingen. Er worden momenteel plannen ontwikkeld voor woongebouwen, woonstraten en zelfs complete woonwijken. Hierbij worden de woningen én de omgeving ontworpen en gerealiseerd, zowel voor tijdelijk als permanent gebruik.

 

mHome is een nieuwe vorm van woningbouw waarbij wooncomfort en gezondheid samengaan met duurzaamheid én kwaliteit.

 

meer informatie over mHome is te vinden via de website

visualisatie: Proloog